Kérdésed van? Keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat: hello@myyou.hu

#1-2 nap

#1-2 nap


PROJEKTEM #1-2.NAP

Reggeli: mediterrán tál
Tízórai: kókuszos jegeskávé latte
Ebéd: tepsiben sült csirkemell hagymás törtburgonyával, pirított gombával és paprikával
Uzsonna: myshake szuflé
vacsora: görögsaláta

REGGELI
Ebben az első 12 hétben sós reggeliket eszem, amihez a MyMix lisztkeverékünket fogom nagyrészt használni.
 
A MyMix lisztkeverék gabonamentes, tejmentes, gluténmentes, szójamentes, miközben rostban és kollagénben gazdag és pikk-pakk készíthető belőle bármilyen kenyér, kifli, zsemle vagy épp édes és sós péksütemény.
 
Az egyetlen lisztkeverék, amely kollagént is tartalmaz, saját fejlesztésünk olyan állomása ez, amire mindig is vágytam. Egy zacskó MyMixből 40 db kollagén alapú sós/édes péksüti vagy mérettől függően 4-8 mini kenyér süthető.
 
Receptkönyvem segít abban, hogy megtanuljátok ti is a legkönnyebb péksütiket elkészíteni vele. A tészta összeállítása kb fél perc, könnyen nyújtható, tekerhető, csodálatos az állaga.
 
MyMix receptkönyv: töltsd le itt!
_______________________________________________________________________

PROGRAMOM #1 NAPJÁNAK REGGELIJE

Az első napi reggelink mediterrán reggeli volt, sok-sok zöldséggel. A tonhalat sonkára cseréltem.
 
 
A kenyér MyMix lisztből készült több napra. Receptje a programom e-bookjában megtalálható.
 
 
A letölthető programban összesen 5 db reggeli sablont találtok: általános szendvicsek, pirítósok és kencék, tojásos reggelik, mediterrán reggelik, reggeli ropogósok. Ez a program tehát csak sós reggeliket tartalmaz, mert az a célom, hogy rostban gazdag és az inzulinháztartásomat remekül támogató reggeliket alkalmazzak az első 12 hétben.

SABLONOKAT ADOK, KOMPLEX ÉTELEKKEL, AMIT TELJESEN MAGADRA TUDSZ SZABNI!

A sablonok érthetőek, könnyen használhatók, teljesen személyre szabhatók és számos alternatívát tartalmaznak. Egy-egy sablonban te választod ki, mit készítesz el az adott reggeli ötleteim közül, azaz nem én mondom meg, mit egyél, csak megmutatom, miből választhatsz és azt teljességgel magadra tudod szabni.

TÍZÓRAI
A legegyszerűbb és szinte szeánsz számomra egy jeges kollagén latte elfogyasztása. 2 dl kókusztejet szoktam használni, 12 g MyYou kollagén latte porral keverem el. Ha jégkockát is használok, igazi jegeskávé élményt kapok. 
 

EBÉD
Varázsmenü rendszerem a legegyszerűbb a világon. 2017-óta fejlesztgetem és csinosítgatom, hogy minél komplexebb és variálhatóbb legyen. Az úgynevzeett "alap varázsmenü sablon" az első sablon, amire minden további sablon ráépül. Sablonnak hívom, mert tulajdonképpen egy egyenletbe helyettesítjük be a sablon elemeit, amivel mindenki teljesen magára tudja szabni.
 
A sablon ebben az alap verzióban hihetetlenül egyszerű: 150 g fehérjeforrás + 150-200 g zöldség + 40 g gabona vagy 160 g burgonyaféle + 12 g zsiradék alkotja a tányért.
Te választod ki a fehérjeforrást, a zöldséget és a köretet is, a zsiradék is ízlésed szerint kerül az ételhez adva. Ez a sablon több száz étel készítésére alkalmas, nyilván egy kis kreativitás szükséges hozzá. Ebben viszont segít a programom, hiszen több ezer receptet mutatok, tanítok. Könyveim már kidolgozott varázsmenü ételeket tartalmaznak a töltött káposztán keresztül a dubarry csirkén át a brassói pecsenyéig. Nem fogyókúra szagú tehát az ételeim köre, viszont annál egyszerűbben elkészíthetők fitt módon.
Mai ebéden tepsis-hagymás csirke, hagymás tört burgonya és pirított paprikás gomba. Még egy kis fermentált káposzta is került hozzá, mert a fermentált zöldségek nagyszerűen ápolják a bélflóránk egyensúlyát, illetve a savak szerintem minden ételhez jól passzolnak.
 
 
A páchoz saját MyYou kollagén fűszersómat használom kivétel nélkül, mert ezáltal az étel nem csak ízes lesz, de a kollagén miatt puha is, illetve olyan sok zöldség grízt és szárított fűszert adagoltunk hozzá a kollagénen kívül, amelynek hála egyszerűen ízgazdag lesz az étel. Egy páchoz 12 g kollagén fűszersó szükséges, ahány adagot készítünk, annyiszor kell a adagolni a fűszersót és a zsiradékot. A pácolásról készítettem videót is, amiben bemutatom, hogyan történik a pácolás.
  

UZSONNA
Minden esetben MyShake. Ezen nem változtatok, mert szükségem van a MyShake-ben lévő vitaminokra, rostokra és kollagénra. Nem mellesleg eltelít a vacsoráig és fedezni tudom a napi multivitamin, hajvitamin és terhes vitamin szükségletemet. A MyShake nem egy egyszerű kollagén shake, annál sokkal több. 18 féle vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, 6 féle rostot adtunk hozzá és tartalmazza a napi minimum 10.000 mg kollagént is. Naponta egyszer fogyasztom. Megkönnyíti az uzsonnidőt. Nem igényel agyalást, főzést, csupán 1 perc az egész.
 
Általában szuflét készítek, mert ez számomra ellenálhatatlan!
Hogyan készítem?
  • 1,5 dl tej
  • 30 g Myshake vitaminpor
  • Shakerrel összerázom a tejet és vitaminport, majd 50 másodpercre mikróba teszem hőálló edényben. A teljes előkészülettel együtt 1 perc alatt készen van.
 

VACSORA
Minden esetben saláta vagy krémleves. Mert este már nincs szüksége a szervezetünknek megterhelő ételekre. A pihentető alvás a fogyás egyik fontos eszköze, így arra kell törekedni, hogy valóban pihenjünk. Ezért lefekvés előtt maximum 2 órával legkésőbb vacsorázom, és soha nem fekszem le éhesen.
A mai választás az egyik TOP kedvencem, a görög saláta, mert a friss zöldségek és a feta sajt kellően zamatos, eltelít, mégis könnyed vacsora.

A programom ételeinek sablonjai megtalálhatók a letölthető e-book-ban.
Töltsd le a programomat: letöltés